Saturday, 10 March 2012

Pra-Convocation UPM 2012


helloo!!! waaaa..pejam celik pejam celik da 3 tahun rupanya heykal study..dah nak convo daa...nih masa pra convocation dekat university shahputra college..bulan 10 nanti baru convo kat UPM..congrast yaaww semua sbb dapat graduat skali =) semuanya smart2 n segak2 belaka =) HAHA...cuba cari heykal kat mana ..hehe
heykal bangga sgt pakai baju nih..nampak senior sikit..HAHA..



Thanks  mom for this flower..comel jee ada tedy bear nih..yang belah kanan tu my sis n belah kiri tu mama heykal..nih masa da dapat sijil..dah nak balik daa masa nih..thanks to afiq sebab tolong snap gambar nih..HEHEHE...masa nih lapa gle kott..baru na makan kat cafe tapi mama ajak makan luar..mama siap belanja chicken chop kat teluk cempedakk..HAHA...thanks once again..

#thats all from today..ikuti kisah seterusnya dari heykal..thankss =)

Thanks for reading

k-pop dance competition







nih lagi satu kenangan yang heykal tak leh lupakan.hari tu terkejut gila bila lecturer heykal tanya dalam kelas, siapa boleh menari??dengan nada yang serentak semua my classmate sebut nama heykal..terpaku kejap.. HAHA...heykal abes tolak daa..nak tahu lecturer i suh wat pe?masuk competition k-pop dance..terkejut berukk heykal..HAHA...kelam kabut heykal cari dancer ..trus call wan..mintak tolong..nasib baik dia boleh tolong..sanggup datang dari kl..thanks wan..pastu dia tolong carikan org yang boleh ajarkan kitowg..ktowg sempat practice 2 harii jee..penat gle kott 2 hari tak tidur n tak pergi kelas sebab paractice nih...tapi ktowg apy =) okay..nak kenal kan dancer2 nih..yang baju pink tu for sure laa heykal..yang pakai baju hijau tu laa wan,yang pakai baju kuning tu aqeem,yang pakai baju hitam tu nama dia minny,yang pakai baju putih tu nama dia wunny and yang pkai baju purple tu nama dia Balqis..ktowg sepakat letak nama group dance ktowg "Like A g'six"..masa perform tu bapak nye cuakk..first time kott masuk competition..dah laa practice 2 hari jee..HAHA..kat bawah nih video kitowg..

video

video kami di Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=ahHR5yRNK3M

Thanks for reading

Road Show Anugerah Bintang Paling Popular


waaaa...time nih gugup gle kott masa Yana Samsudin panggil naik atas stage..HAHA..Cam tak caye jee bila dia panggil heykal naik atas stage..HAHA.. dorg panggil heykal sebab suh make up Shaheizy Sam..hahaha.. ramai gler org tgk kottt...segan pon ada...tp happy sgt ! kenangan yang tak boleh dilupakan...HAHAHA..time nih heykal makeup Shaheizy Sam caw-caw pnyee..heykal letak gincu baikkk pnyee kat pipi..siap buat bulat lagii..lepas tu tmbah 3 line kat pipi dia..HAHA..kesiann dia...dia senyum jee bila heykal makeup dye..HAHA..habis makeup tuu,dia tgk muka dia ingat kan dia terkejut tapi dia senyum then cakap " eh!nih tak cukup lagi " HAHA...pas tu dia tambah lagi gincu kat bibir dia..HAHAHA..lawak siall..habis make up trus ajak dia snap pic..HAHA..yang tak caye nye malam tu gak Shaheizy Sam follow twiiter heykal..ngeee... tu je laa cite heykal pasal Shaheizy Sam..


Comel kan Yana Samsudin nih...suka tengok dia sjak tgk cerita Adnan Sempit I lagi..suka gila tengok dia masa dia senyum..sweet gle shiall...ehehee..hari tu heykal tweet dengan dia,dia cakap dia ingt heykal lagii..waaa..suka2...ingat kan dia nih sombong tapi tak pon..hehe..thanks aww kak sebab panggil heykal naik atas..tak sangka dari ramai2 org,dia pilih heykal naik atas. =)


 Izara Aisyah..dia nih glerrr comel !! tengok dalam tv , biasa2 jee..tapi depan2,makkk aihhh comel nak mampos..HAHA..tgk laaa pic nih..dia senyumm tuu..yang penting dia senyum kat heykal..HAHAHA...suka..! teringin na snap gambar dengan dia..tapi tak ada jodoh laakk..sedih betull..nak je bagitahu dia " I'M FALL IN LOVE WITH YOU IZARA AISYAH !" haha...

#Tu je laa cite heykal pasal roadshow nih...actually this is the best memories i had..takkan lupa sampai bila2.. ikuti cerita seterusnya dari heykal okay .. thanks =)

Thanks for reading