Saturday, 10 March 2012

k-pop dance competition







nih lagi satu kenangan yang heykal tak leh lupakan.hari tu terkejut gila bila lecturer heykal tanya dalam kelas, siapa boleh menari??dengan nada yang serentak semua my classmate sebut nama heykal..terpaku kejap.. HAHA...heykal abes tolak daa..nak tahu lecturer i suh wat pe?masuk competition k-pop dance..terkejut berukk heykal..HAHA...kelam kabut heykal cari dancer ..trus call wan..mintak tolong..nasib baik dia boleh tolong..sanggup datang dari kl..thanks wan..pastu dia tolong carikan org yang boleh ajarkan kitowg..ktowg sempat practice 2 harii jee..penat gle kott 2 hari tak tidur n tak pergi kelas sebab paractice nih...tapi ktowg apy =) okay..nak kenal kan dancer2 nih..yang baju pink tu for sure laa heykal..yang pakai baju hijau tu laa wan,yang pakai baju kuning tu aqeem,yang pakai baju hitam tu nama dia minny,yang pakai baju putih tu nama dia wunny and yang pkai baju purple tu nama dia Balqis..ktowg sepakat letak nama group dance ktowg "Like A g'six"..masa perform tu bapak nye cuakk..first time kott masuk competition..dah laa practice 2 hari jee..HAHA..kat bawah nih video kitowg..

video

video kami di Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=ahHR5yRNK3M

Thanks for reading

No comments:

Post a Comment